Blogilista on aika armoton kapine. Yritän olla heittäytymättä epätoivoon joka kerta menettäessäni tilaajan (taannoisessa Blogi-Sanomissa olikin tästä oiva ja kuvaava 2-ruudun sarjakuva), mutta olenkin tottunut määrän pysyvän siinä 30 paikkeilla (kiitos teille!). Mutta sijoitus listalla laskee kuin kissan häntä. Tällä samalla määrällä olin hipomassa pääsyä 400-sarjaan, sitten luisui pahasti 500-loppupuolelle, nyt se on jo takaisin 600-puolella!!! Traagista!!! Sillä tämähän vain kertoo lukija- eli tilaajamäärän kasvusta - muilla.

Toisaalta en tässä niin suurta mediaseksikkyyttä tavoittelekaan (ja koskas me läskit muutenkaan seksikkäitä oltaisiin - heeh hee) kun alkuperäinen kantava ajatus on itseterapeuttinen purkautuminen. Mutta toisaalta sekin hieman lyötyä vahvistaa, että joku lukee ja kommentoikin kauniisti vielä. Ja siinä sitten tulee antaneeksi suosiolle ja sen tavoittelulle pikkusormensa, ja...

On oikeastaan ihan mielenrauhaa lisäävä asia, ettei Vuodatuksen tilastointi toimi (?). Mutta niitä hassunhauskoja hakulausekkeita jää kaipaamaan... (Toi toinen näyttää aina vaan edellisen vuorokauden ja aika harvakseltaan jaksaa sitä loggautumishälinää)