No mutta ei se pahakaan ole, vaikkei actionia olekaan juuri ollut. Paitsi digestivekeksipaketilla... Mutta tänä aamuna voisi sanoa vaa'an näyttäneen 104,5 kg. Se on ihan jees, vaikka tietenkin kaipaan sitä 101,5:ttä. Vaikka kyseessä oli tietenkin joku synnytyksen jälkeinen nestevajausheilahdus.

Loppuviimeksi syömiset ovat menneet aika ok. Olen ottanut itselleni kauppareissuille pikku tarkkailijan mukaan, ja välttänyt näin kiusaukset. Tai eihän ne mitään kiusauksia ole, kiusaus on jotain, mikä tuntuu hyvälle. Nämä ovat lähinnä pakkomielteitä. Vältetty kuitenkin, melko hyvin. Paitsi ne digestivet. Toisaalta täytyy 1) olla tyytyväinen, että ne oli vain digestivejä mutta 2) pitää kuitenkin mielessä, ettei se ole mikään tekosyy ostaa niitä, että on parempi ahmia digestive- kuin vaikka jaffakeksejä...
Aika monta päivää on tullut värkättyä ihan ruuaksi luettavaa. Jos jotain ehdottomasti pitäisi ruokavaliossa viilata, niin se on taas tuo jugurtti, muuttaa se maustamattomaksi.

Hanna Partanen (yritän ehdottomasti sumentaa päässäni ne kaikki tökeröt tittelit sillä kamalalla olutmainosmiesäänellä siitä ohjelmasta) sanoi uudessa Kauneus & Terveys -lehdessä, että yhden rasvakilon laihduttamiseen tarvitaan 7000 Kcal vaje. (Hassua, mutta muistaisin joskus lukeneeni, että 4000 Kcal ylimääräistä tekee yhden kilon rasvaa. Voiko systeemi olla näin epäreilu?). Jos nyt siis tuo pikku neitonen kuluttaa äidiltään ~500 Kcal/päivä, kuluisi kahdessa viikossa kilo - mikäli en korjaa tuota kulutusta syöden. Noin teoriassa.

Tajusin muuten, että tuntuu varmaan kauhean kylmältä, kun on pieni vauva, enkä mä missään muussa yhteydessä mainitse sitä tässä blogissa, paitsi imetyksen kalorikulutuksesta kirjoittaessani. No - siis, hänhän on aivan ihana, tuo pikku nöpönen, oma ruusunnuppuseni. Hän nukkuu suht. hyvin, on rauhallinen ja iloinen lapsi, selvästi yhtä säteilevä persoona kuin isommatkin. Mutta kaiken tämän pidän omana tietonani... Tämä on kuitenkin rutina- eikä vauvablogi. Ja sitäpaitsi - kyllähän kaikki tietävät, miten vauvojen äidit ovat höpöinä, joten ei siinä olisi mitään uutta.