Joo-o, pakko se on tunnustaa. Tulos yllättää, kun oikein kirjaa kaiken tarkkaan. Se leivän sun muun ohimennen närpityn määrä hätkähdyttää. Tai no, ei oikeastaan määrä, sillä tietenkin eilen kaikki meni vähän niinkuin seulan läpi, mutta nimenomaan se, että sen seulankin läpi päässeet aikaansai noin 2000 Kcal!!! Eipä mitään ketoosikaloreita, vaikka ryystinkin keittoa ja salaattia säällisesti, enkä ihan tyytyväisenäkään - "voi tätä laihdutuksen ja nälän tuskaa!" Sehän on kevyesti liikkuvan normaalimäärä, eikä vähänkään! <Yksi hukkaerä oli - seitsemän suklaakonvehtia. Olisihan sillä 300 Kcal:lla vetänyt aika päälärin raejuustoa, maustamatonta jugurttia ja hapankaalia. Toisaalta, olin hyvin ylpeä itsestäni, että vain seitsemän - saati siitä, että iltasella ladoin 10 konvehtia talousvaa'alle - ja takaisin rasiaan punnituksen jälkeen!!! Tänään sitten aamulla natisin jotain mutsille miehen v-mäisestä tavasta esittää kysymyksiä, ja olin sitten niin hiilenä, että sen terveellisen aamupalan sijaan kävin noukkimassa niitä helvatan konvehteja (joita en olisi taloon enää halunnut, mutta jotka mies, sitten, jostain syystä toi kaupasta, päivä sen jälkeen kun kerroin satsaavani painonpudotukseen. Se on ennenkin tehnyt näitä kummallisia vastareaktioita, kuin kertoakseen, että kelpaan semmoisena kun olen, mutta sittenkin romuttaen eikä tukien aikeitani. Oli miten oli, onhan ne pois syötävä kuitenkin).

Huomattavaa lipsumista eilisessäkin oli iltaa kohden; sitä tuli sipaistua sitä sun tätä suukkuseen keittiössä käydessä (vaikka kuinka nätisti kirjoitinkin ne ylös). Aina lehtien laihdutusohjeita lukiessa olen ihmetellyt, millaisia ruokamääriä jossain partaskuureissa vedetään, mutta salaisuus onkin selvästi ne ateriat. Minä söin ihan nätisti aamiaisen, välipalan, lounaan ja vielä välipalan, mutta sitten lähtee sortumaan systeemi. Pitäisi saada järkevä illallinen ja iltapala, niin ehkäpä ehkäpä pysyisi ihan ruodussa.

Ja toisaalta, hiilihydraatteja kertyi n. 250 g mikä kelpaisi ainakin raskausdiabeetikolle joten tuskin on kauhean paljon muutenkaan, ja ilman niitä konvehteja, 1700 Kcal:han lienee ihan hyvä tulos. No, pitääpä syödä ne pian pois tuloksia sotkemasta... (Ainakin tällä hetkellä lukuunottamatta äskeistä vitutusnotkahdusta jossa siinäkin oli hyvänä puolena avoin tiedostaminen ja rehellinen kirjaaminen) mieli on yllättävän vahvan tuntuinen syömisen hallinnassa. Voi kuullostaa hölmöltä, mutta olen hokenut itselleni sitä yön hiljaisina tunteina kuin mantraa, että minä määrään.