Hyvähän se on tässä vaiheessa alkaa rätisemään, että WTF oikein aion laittaa päälleni kun talvi koittaa! Tai nimenomaan saada mahtumaan... Masentavaa on, että kaikki äitiysvaatteet tehdään enemmänkin pieniin kokoihin painottaen - kun pienikokoisethan tarvitsevat lähinnä pari kokoa isompia vaatteita! Meillä fatsoillahan vasta ongelma onkin, kun on jo kokoa XXL, mistäs tulisi vastaan XXXL. No, onneksi tallella on edelliset äitiyshousut. Muistaisin masupussissa olleen tilaa vielä vaikka kolmosille. Kunhan menisi reisistä ja pebasta.

Ja yleensä kun odottajan vatsa on ihana, kiinteä kupu. No ei ole jos on läskiä entuudestaan. Makkarat ryöppyilevät sinne tänne. Varsin epäesteettinen näky. Missähän vaiheessa edes näytän siltä, että odotan. Ihmiset vaan katsovat että siinäpä paksukainen.

Mutta kyllä pömpöttää jo. Näin olenkin varoituksen sanoja kuullut, että jos toinen tulee näkyviin nopeammin, kolmas pamahtaa suunnilleen samantien. En minä viikossa ole voinut lihota niin paljon, että kesähousut kinnaavat sieltä täältä. Vaan täältä tullaan, elämä!