Ihan siltä tuntuu. Se on laittanut mut johonkin läskikarsinaan ikuisesti! Toisaalta se ohjaa kaikki paksu - obeesi -haut tähän blogiin, ja toisaalta piikittelee mainostamalla "Dieettiä" ja "Laihdutusta" tuolla yläreunassa.

Enkä mä edes ymmärrä, miten ne kaikki englanninkieliset valtaisien obeesien etsijät tänne pätkähtää? Englanniksi en oikein ole kirjoittanut mitään? Eikai siinä toimi joku hemmetin Baabelin kala? Poistin vanhoista postauksista jotain linkittämiäni läskikuviakin sen vuoksi, mutteipä vaan ole tehonnut mitenkään. Uskonpa vaan, että Google on jotenkin arvottanut mut semmoisiin sivuihin, eikä heti pois päästä.

Ennen yksi hupaisimpia asioita oli lueskella tänne johtaneita hakulausekkeita. Nyt melkein kyynel silmässä *niisk* tulee sama fiilis kuin joskus koulussa aikoinaan, kun kiusasivat. Heti kun keksi jotain kivaa, pyrkivät sen pilaamaan. Nyt Google jatkaa tuota arvokasta työtä.

 

Edit: Pitipä ihan mielenkiinnosta yrittää googlettaa hakusanojen kakkosta f@ vvalrus (ymmärrättehän, en nimittäin viitsi kirjoittaa sitä oikein...). On ne sinnikkäitä kavereita! Kahlasin läpi 40 sivua, eikä tätä blogia tullut vieläkään vastaan! Ja se on kakkosena! Jotain 27 tänne eksynyttä! Mitähän he sitten oikein etsivät...?!? Yritin semmoistakin kuin hjuutz obees f@ girl mutta wow mitä matskua sieltä tuli vastaan... Paksut mummot ja nuoret poikaset?!? Pariakymmentä sivua pidemmälle ei kainouteni riittänyt kahlata...