Tunti vierähtää kevyesti odotusjuttuja höpötellessä. Tuttavalla on toinen tulossa, mutta yllättävän monta uutta asiaa osasin kertoa. Kuten että nenän tukkoisuus johtuukin mahdollisesti raskaushormoneista (ja tulee kestämään loppuun asti ja hieman ylikin... kuten jatkuva veren pulppuaminen nenästä ja ikenistä). Mutta eihän toisaalta kaikki ole odotusaikana notkuneet netissä foorumeita lukemassa, kuten minä, aina kun kukaan muu ei nähnyt, alkuvaiheessa töissä. Eikä kaikilla edes ole sitä "vertaisseuraa".

Ihan sitä pääsi jo fiiliksiin, että oi, se on niin sievää. Että voi sentään. Mutta ei kuitenkaan. Ei, kaksi riittää. Voi kun saisi vaan koko höskän pois. Mitä sitä menkkoja kärsimään. Mutta eivät ne noin vaan kaikkea poista. Ja ehkä pitäisi jättää joku teoreettinen mahdollisuus siihen kolmanteen, optio iltatähteen sitten joskus, mutta ei ainakaan realistisena tavoitteena. En mä jaksa tätä vuosien univelkaa.

Mutta jos sitä kolmatta ei todellakaan halua, täytyisi myös jotain asian eteen tehdä. Miehen kanssa pyöritellään silmiä, että on se kauheaa kun aikuiset ihmiset pelleilee kuin jotkut teinit. Viimeksi yläasteikäisenä odottanut menkkoja yhtä kauhunsekaisella jännityksellä. Joo, ainoa ehkäisymenetelmä on "kalenteri". Ehkä noin 38% varmuus... Se hormonikierukka pitäisi käydä laitattamassa, mutta yhhh, ei oikein innosta ajatus. Tietenkin mun tuurilla lihoisin siitä jonkun palttiarallaa parikyt kiloa.