Vedän keittiössä pakko-Pringeleseitä aamiaiseksi ja mietin, että jollekin henkiparantajalle tässä pitäisi mennä (elikäs kokonaisvaltaiseen hoitoon). Jos menen lääkäriin, saan taas vain lääkkeitä, jotka jälleen vain "hoitavat oireita eikä syytä" - toisaalta syöminen esimerkiksi saattaa rauhoittua ja ehkä en kuole yhtä pian johonkin veritulppaan tai ties mihinkä plösösairauteen, mutta yhtälailla olen altis romahtamaan aina uudestaan, mahdollisesti löytämään vaikka jonkun uuden kanavan tälle sairaudelleni.

Näistä avio-ongelmistakin sen verran, että hyvällä itsetunnolla varustettuna olisin äijälle tiukampi vastus, ja toisaalta en välittäisi suurimmasta osasta sen juttuja, antaisin olla vaan.

Mutta mistä semmoisen saisi, itsetunnon? Rautakaupasta?

Sitä vasiten pitäisikin päästä jollekin henkiparantajalle; jollekin, joka vatkaisi energiat virtaamaan, potkaisisi perseelle ja heittäisi niska-perseotteella pihalle, että siellä on maailma, mene ja lopeta kitiseminen! No eihän ne ihan noin (valitettavasti) toimi, mutta jotain semmoista tarvitsisin. Joku homeopaatti. Shiatsuhieronta. Mitä lie. Mitähän napropaatit tekevät?