Vihdoin vastaan Emaliastian haasteeseen.

1. Kolme eniten itsessäsi vihaamaa asiaa?

  1. läskit; ja se suurempi ongelma niiden takana
  2. nynnyys ja alemmuuskompleksi; en osaa puolustaa itseäni vaan alan mussuttamaan jotain myöntelevää, jos oikeuksiani poljetaan, sen sijaan että löisin nyrkkiä pöytään ja kertoisin, kuinka asiat on. Tämä on paljolti systeriltä.
  3. kompleksismi; että saan pääni sisällähirveitä, isoja kuvioita pikkujutuista, jotka monet ohittaisi olankohtauksella tai pitäisi "niiden muiden ongelmana"

 Mihinköhän kohtaan sopisi vielä "itsetunnon puute". Se on oikeastaan kaikissa noissa taustavaikutin.


2. Kolme kompleksisinta ihmis(iin liittyvää)suhdettasi?

  1.  dominantti isosisko ja hänen ehdollistama nöyristely-nynnyys
  2.  vähän kaikki miessuhteet ennen tätä aviomiestä, etenkin sp-painotteiset semmoiset; minä joko esitin, että kyse on vapaasta seksistä ja samalla kärsin, etten muuhun kelpaa, tai sitten yritin tehdä itseäni epätoivoisesti tykö enkä päässyt koskaan känniräpellystä pidemmälle; tai sitten vaan annoin itseni vähän "kenenvaan" käytettäväksi, pahimmillaan luulin, että rahallinen korvaus kattaisi sen, mitä tein itselleni.
  3.  oli myös joskus semmoinen Hyvin Tärkeä Ystävä, isoveli, sielunveli. Kunnes yksi bitch esitti ystävääni ja luikersi skodaamaan tämän ystävän, joka tietenkin sitten tarttui verkkoon. Ja koska kun tämä bitch tiesi, kuinka läheiset välit meillä oli, hän oman etunsa vuoksi tietenkin katkaisi ne. Ja sitten sen biologisen veljenkin kanssa on vähän sama tilanne nykypäivänä.


3. Syyt kolmeen kompleksisimpaan ihmissuhteeseesi?

Se nynnyys ja itsetunnon puute paljolti. Ja takertuminen, tarve tulla hyväksytyksi. Ja splitting-?


4. Kolme muussa kuin itsessäsi vihaamaasi asiaa?


Dominointi, häikäilemättömyys, epärehellisyys isoissa ja/tai pienissä asioissa.


5. Kolme arkipäivän pelkoasi?

  1. että lapsille tapahtuu jotain. Se on tietenkin se ensimmäinen ja pahin.
  2. että jotain tapahtuu itselle ja romahdan, etten jaksa. Onkohan tämä se "sekoamisen pelko"?
  3. että materiaalinen arkipäivä käy mahdottomaksi; laskut erääntyy, linjat katkaistaan, ulosottoa jne. Tämä lienee yleisesti se "elämänhallinta".


6. Kaksi viimeksi syömääsi lääkettä?
Fevarin 100 mg vitutukseen ja Pronaxen särkyyn ja kolotukseen


7. Missä olet vuoden kuluttua?
Vähän pelottava ajatus, mutta lääkityksen avulla ei enää yhtä pessimistinen...

Vuoden kuluttua olen joutunut palaamaan töihin, elämä saattaisi olla tätä samaa. Vähän jännittävämpi vaihtoehto olisi, että asutaan ulkoisilla mailla, mies tienaa hyvin ja minä olen harrasteleva housewife. Pessimistisin vaihtoehto on tietenkin, että koristamme suomalaisten ja ei-suomalaisten avioerotilastoja...


8. Seksuaalisuutesi?
Mitä se nyt pienten lasten vanhemmilla muutenkaan on... Melkoisen vaisusti - ennenkaikkea hiljaa toteutettua. Siihen vielä, että omat halut on vähän hukassa jne. Odotan, että "joku päivä"...

 

Haastan Sumean, Haqikah'in ja Katajaisen