Vuodatuksen tilastot päivittyvät jälleen, pitkän kuivan kauden jälkeen! Nimim. Onnellinen tilastofriikki.

No joo, mutta "oikea" hyvä puoli on, että saattaa löytää mielenkiintoisia uusia blogeja luettavakseen. On tietenkin mielessä käynyt, että "lukeeko tätä kukaan - yhyy, tahdon huomiota". Sitten olen polkenut jalkaa lattiaan ja mennyt imemään tikkaria peiton alle.

(Oho, se kuullosti kinkymmältä kuin tarkoitin)

Ruokasoodahurmiossani olen kyllä onnellinen huomatessani, että tuo ihmeinen aine on hakulausekkeiden ykkönen. 20 hakua 9 päivässä - ilosanoma on selvästi levinnyt eteenpäin, kun sitä noinkin tiuhaan haetaan. En muista noin montaa hakua blogiini johtaneen. Ja reilussa viikossa vieläpä!

Ruokasooda - ruokasooda, lal lallal la laaa! Hakekaa sieltä Pirkkanikseistä. Kunpa joku vielä osaisi kertoa, mistä sitä löytäisi isommassa pakkauksessa kuin se normaali leivontapurkillinen. Sitten laittaisin sitä johonkin isoon ripottimeen ja ripsottelisin joka puolelle. Lal lallal la laa! Ai ja yhden vinkin osaan kertoa minäkin: jos olette laittamassa pesuvesiämpäriin tiskiainetta, etikkaa ja ruokasoodaa, älkää laittako ensin soodaa ämpäriin ja loiskauttako etikkaa sen päälle. Kuohahti aikas kiintoisasti. Mies totesi, että hyvä ettei läjähtänyt silmille. Tämä lienee niitä kemian alkeita, jotka yläasteella opetettiin, jotain happaman ja emäksisen sekoittamisesta, mutta tuostahan on jo aikaa...