Kolmosella ja Nelosella on joku salaliitto rappeuttaa kansakunta keskiviikoiksi: miksi ensin tulee Mullan alla ja sitten vielä Carnivalé - siinähän roikut sitten yli puolen yön, kun kerrankin jotain hyvää tulee. Muuten jää aika vähälle tuijottelut, etenkin kun joutuu miettimään, mitä jälkikasvu sieltä näkee. Kolmas kivi auringosta on hittiuusinta. Tulee vaan vähän hankalaan aikaan. Jostain syystä kaikki typerimmätkin realityt koukuttaa kuten Amazing Race ja nyt se Hillfiger-juttu. Paitsi kotimaiset: tylsää, teennäistä ja useimmissa uskomattoman huono ääni - ei saa mitääään selvää mitä ne sössöttää. Muutenkin tulee panostettua enemmän ulkomaiseen tuotantoon - jos lapset on valveilla, ei kuule, jos nukkuvat, ei voi pitää ääntä kovaa; tekstitys rulettaa. Mutta yleensä sanotaan, että tosi-tv:t on suosiossa siksi, että ihmiset diggaa kun toiset mokaa ja nöyryyttää itseänsä. Tämmöinen tylsämielinen kotiäiti kyllä tunnustaa seuraavansa niitä fiiliksissä, kun toisilla on pokkaa ja pateja lähteä tekemään kaikenlaista. "Ah ollapa tuollainen tiukkakuntoinen seikkailijatar!" Conan on tietenkin hauska ja Chappelle's show, jos vaan jaksaa valvoa. Ai niin, ja MTV:n Pimp my ride on hitti koska 1 - se on hauska ja 2 - Xzibit tihkuu vastustamatonta eroottista vetovoimaa. Voisipa VIRITELLÄ MINUNKIN VEHKEITÄNI, HEH HEH! Olipa hassusti lohkaistu. Alkaa lääkitys tehoamaan. Heh heh! Jopa läppä lentää.

Liian usein tulee sorruttua siihen, että lojuu koomassa sohvalla ja selaa kanavia mitään sisällöstä piittaamatta tai ymmärtämättä. Mutta sitten kaikki fiksut ohjelmat ja kiinnostavat dokumentit tulevat tietenkin semmoisiin aikoihin, että on ohjelmaa lasten kanssa. Tottakai! Ja mitä niitä nauhoittelemaan, koska ne sitten ehtisin katsoa? Olkoon. Laitetaan mielummin koko toosa kiinni.

Yleensähän ihmiset vähättelevät tai häpeilevät TV:n katsomistaan, etenkin jos mielivät nk. älymystöön kuulua. On minunkin sitten liityttävä joukkoon selittelemällä, että sittenkin haaveilen siitä ajasta, että huomio- ja keskittymiskyky riittäisi lukemiseen, ihan kokonaisen romaanin. Mutta kun vauvakin alkaa juuri lähtemään liikkeelle, ei taatusti semmoista ylellisyyttä suoda vielä - mutta ehkä jo vuoden kuluttua, kenties?