Ne toimii taas! Hupaisaa! Olen nniin kaivannut googletuksia. Nyt ykkössijan sai

seksiä läskin kanssa!!!

Antaa palaa! Siitä vaan! Jeee-eee! Toivottavasti löysi etsimänsä.

Mistä tulikin mieleeni, esim. tuolla Suomi24-keskusteluiden Lihavuus-palstalla mieshenkilö valitti, kun olisi kuumana läskien perään, muttei saa mitään pidempiaikaista sukupuolisuhdetta aikaiseksi, että mikä on kun ei kelpaa? NO MIKÄKÖHÄN?!? Esim. itse osasin ennen tätä liittoa nk. laittaa painoarvoakin itselleni, ja tiesin kyllä, että on myös miehiä, joita sittenkin kiehtoo vain hieman runsaammat varret. Mutta muutaman kerran sellaisen kanssa oltuani tekemisissä jäi jotenkin äklö olo. Että kyseessä ei olekaan se, että minut olisi hyväksytty sellaisena kuin olen tms., vaan olin vain pelkkä fetissi. Biomassaa, jolla oli tiettyjä, kiinnostavia ominaisuuksia. Ihan totaalisen sama,mitä korvien välistä löytyy. Kuin elävä pumpattava Barbara. Ällöttävää.

Vielä ällöttämpää samalla linjalla oli nähdä Nelosen tirkistely"dokumentti", tai osa siitä, niistä feedereistä. Eli ne, joilla läskirakkaus menee niin yli, että ne haluavat lihottaa toisen ihan liikuntakyvyttömäksi laardikasaksi. Ja sepä se sitten on sitten ihanaa ja autuasta. Ei niitä kiinnosta se, että muija oikeasti kuolee pian.

Mutta ymmärrän kyllä sen mekanismin, miten ne saavat sen toiseen hommaan mukaan; "jos lihot lisää, rakastan sinua vielä enemmän". Pystyn hyvin kuvittelemaan, miten elämäänsä kyllästynyt naisihminen ilahtuu, että vihdoinkin hänestä joku välittää, ja kun on aina luullut, että pitäisi laihtua ollakseen kiinnostavampi, nyt riittääkin se, että paisuu lisää, mikä on toki helpompaa, ja sitä sitten käpertyy siihen kummalliseen maailmaan, kunnes ei pysty edes liikkumaan ilman apua ja sitä rataa... Jos vielä on pohjalla joku lohtusyöminen, niin sehän on menoa. Toisessa tilanteessa mä olisin ollut niin helppo uhri semmoiselle feederille.