Linkkeihin lisäämässäni artikkelissa athealth.com:issa on varsin hyvä huomio:

Be cautious about the word BINGE. Many people don't identify with it or don't want to identify with it, or don't know exactly what it means. Instead, we ask people if they "significantly overeat" or if they "eat small amounts of food all day long."

Etenkin nykyään, kun joudun pidättelemään miehen ja lasten silmäin alla, aika harvoin todella mättään niin, että on huono olo. Mutta se on juuri tuota pitkin päivää napsuttelua - joka tapauksessa sellaista, mitä en itse järjellä pysty estämään. Se on sitä, että jos keittiössä on jotain semmoista, käyn ottamassa vain yhden siivun. Kun haen vain sen yhden, survonkin pari - kolme menemään. Palaan takaisin. Viiden minuutin päästä päätän hakea vielä yhden lisää. Ja sekin yksi on sitten noin kolme. Jne. Siinä voi mennä pitkäänkin, riippuen, joudunko piilottelemaan vain lapsilta vai onko mieskin kotona. Joka tapauksessa niin pitkään kunnes uhriksi joutunut elintarvike on selvitetty kokonaan.

Ja nykyään osaan pitää kaltoinkohtelun uhrit aika hyvin pois talosta. Mutta olosuhteiden pakosta joskus niitä edelleen tänne eksyy. Enkä vielä täysin hallitse niitä impulsseja, etteikö kaupasta välillä takertuisi jotain sellaista mukaan, minkä piilotan johonkin kaappiin, ja sitten käyn ottamassa yhden... tai neljä... ja kohta taas, vain yksi lisää... mutta meneekin kolme.. jne...