Tötsyttelijät ovat nyhveröitä. Koko blogilistalta ei löytynyt yhtään pilvenpolttoon viittaavaa blogia. Ainoat huumeiden alle kirjautuneet olivat eipäjuurikukaan,  Minh  ja Narkkarista ihmiseksi, joiden nykyiset/entiset kokemukset ovat kovempia.

Tötsyttelijät on paranoideja. Ne luulevat, että poliisi kyttää juuri niiden IP-osoitteita, vaikkeivat ne oikeasti saa edes pedofiiliprovojen kirjoittajia kiinni. Tötsyttelijät ovat passiivisia. Vaikka aina puoltolauseena julistetaan, että se "edistää luovaa ajattelua", aika harvoin se luova ajattelu etenee luovaa jumitusta pidemmälle.

Ai miksi sapettaa? No olisihan se vanhan hauska myötäelää jotain kunnon PajautusBlogia: "Kävin säätämässä hyvää charasta. Voi että maistuikin hyvältä. Fiilisteltiin koko ilta, kun ei oltu yhtään jumissa". "Kabusta meni pesä rikki. Pitäisi putsata bongi mutta vitu kun ei viitisisi". "Leivoin pellillisen pullaa ja pajautin vähän dullaa eikä jäljellä ole enää yhtään pullaa". "En jaksanut vaihtaa bongista vesiä koko iltana ja nyt ne kaatui olohuoneen matolle. Voi vihta haiseeko pahalle".

Eikö kukaan viitsisi?