Mä en tiedä, mutta haluaisin kyllä, millä koodisanoilla tonne yläreunaan putkahtaa noi Google-mainokset "Laihduttaminen", "Laihdutus, "Dieetti". Ankeaa. Nimenomaan dieetit ja laihdutuskuurit on jotenkin niitä pahimpia kirosanoja "Aspartaami ja Asesulfaami K:n", "Globalisaation" ja "Kreisikomedian" rinnalla (- vaiko sittenkin "Eroottinen trilleri"?).

Se mihin pyrkisin kyetessäni, olisi se "Elämäntapamuutos", keskittyisin terveelliseen ruokavalioon ja terveellisiin elämäntapoihin, ja painonpudotus tulisi siinä sitten vain positiivisena sivutuotteena.

Mutta sivumennen sanoen, olen aina ollut hieman kateellinen niille, jotka ovat lihavia vain siitä yksinkertaisesta syystä, että syövät liikaa ja liian raskasta ruokaa. Sehän olisi ihan loistavan helppoa - söisi vain kevyemmin ja täyttävämmin! Suurin osa kaikista laihdutuksen ihmevalmisteistakin nimenomaan täyttää vatsaa ennen ruokailua. Mitä järkeä mun olisi semmoisia käyttää, kun en niitä järkeviä aterioita syö muutenkaan?!? Pysty edes tietämään tarkasti, että nyt on se "puoli tuntia ennen seuraavaa ateriaa", jolloin semmoisia otetaan. Söisin entistäkin vähemmän sitten jotain terveellistä, matalan glykeemi-indeksin kuitupitoista linssimuhennosta ja ahmisin salassa senkin edessä jotain epäterveellistä.

Tai, kuka kertoisi kuinka tietää, koska on se "puoli tuntia ennen seuraavaa sairaalloista ahmimiskohtausta".