Nyt jäi toi rimonabant kipristelemään mieleen - senhän täytyy olla jotain, mikä mua auttaisi, sen täytyy toimia jossain sellaisessa aivojen kohdassa, joka mulla on heikoilla, kun auttaa tupakoinnin lopettamiseenkin. Ja kun etsin vähän lisää tietoa niin kas - sehän on juuri se, mistä joskus lehdestäkin luin, että se nimenomaan salpaa kannabinoidireseptorit, elikäs ne "portit" mistä tötsy törisee aivoihin - joten!!! Täällä hypitään käsi pystyssä! Minäminäminä! Tuokaa sitä mulle heti pian! Vaikuttaa ihan täsmähoidolta. Ei läheskään kaikki ihmiseläjät ole yhtä kitkuisia röökin ja tötsyn perään kuin minä, vaikkakin molemmista olenkin jo luopunut. Mutta silti ne sinkoilee impulsseina jossain aivorungossa. 

Huonona puolena kyllä, että "tulee markkinoille parin vuoden sisällä" - siis Jenkeissä. Sieltä onkin sitten pitkä pitkä matka hyisen Suomen apteekkeihin.

Löysin myös artikkelin: (linkki) Taas on ollut käännöskoneet asialla. You Kanisteri Häviö Jyvittää ja Seis Polttava ( eli kumpikin)avulla 1 Ihme Huumaava!!! Siis MITÄ HÄH?!?